Helsingin kevään 2018 kursseille ilmoittautuminen nyt käynnissä!

Haluatko lapsellesi tai itsellesi harrastuksen, joka kehittää loogista päättelykykyä ja ongelmanratkaisutaitoja? Jonka kautta voi monipuolisesti ilmaista itseään?

Meillä opitaan taitoja, joita ei opeteta koulussa erillisenä oppiaineena mutta jotka luovat vankkaa pohjaa kaikelle oppimiselle ja kehittävät ajattelua. Vaikka emme tavoittelisikaan uraa ohjelmoijana, ohjelmointia harrastamalla voimme kehittää kykyämme abstraktoida, hahmottaa ratkaisumalleja tai pilkkoa ongelmia. Nämä taidot auttavat meitä missä tahansa elämässä eteentulevassa tilanteessa. Samalla opitaan monipuolisesti tietokoneen, oheislaitteiden ja Internetin käyttöä käytännössä ja kehitetään digilukukykyä.

Kevätohjelmamme tarjoaa lapsille monipuolisesti perusteita ja hauskoja ohjelmointiympäristöjä, teineille mahdollisuuden kehittää ohjelmointitaitojaan pidemmälle ja aikuisille helpon tavan tutustua ohjelmointiin.

Oulun kevätlukukauden ohjelman julkaisemme myöhemmin.

Ilmaista koulutusta tarjolla IT-alan ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille
**TÄYNNÄ! Ilmoittautuminen suljettu**

Järjestämme yhteistyössä Buuttin ja PiiMega Oy:n kanssa ilmaisen PHP- ja Javascript – koulutuksen Oulun Pelikampuksella 9.11 – 10.11. Koulutuksen tarkoituksena on alan työllistymismahdollisuuksien parantaminen.

 

UUTUUS: Micro:bit – lyhytkurssi Oulussa

Neljänä torstaina 2.11. – 23.11. klo 17.15 – 18.15 tutustutaan Micro:bit-tietokoneeseen ja harjoitellaan koodausta sen avulla.

Käytämme kurssilla yksinkertaista blokki-editoria ja kurssi on suunnattu lähinnä aloittelijoille, mutta myös kokeneemmat laiteläheisestä koodauksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita! Suositusikä 8 – 14 v.

Hinta 59 e (sis. ALV)

Ilmoittautumislomake. Lasku kurssista lähetetään marraskuun ensimmäisellä viikolla. Kurssin voi ostaa myös nettikaupastamme. 

Lue lisää micro:bit – lyhytkurssista.

UUTUUS: Intro – lyhytkurssit

Ota ohjelmoinnin alkeet haltuun kuukaudessa! Tämä kurssi johdattaa ohjelmoinnin maailmaan lempeästi ja viihdyttävästi. Kurssi kestää 4 x 1h.

Helsingin Intro alkaa 3.10.17 (Nuoret & aikuiset) ja 7.10.17 (lapset) Lue lisää ja ilmoittaudu TÄSTÄ 

Oulun Intro alkaa 28.9.17. Lue lisää ja ilmoittaudu TÄSTÄ


 


 


Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save