Kevään 2018 kursseille ilmoittautuminen nyt käynnissä!

Haluatko lapsellesi tai itsellesi harrastuksen, joka kehittää loogista päättelykykyä ja ongelmanratkaisutaitoja? Jonka kautta voi monipuolisesti ilmaista itseään?

Lue lisää Helsingin kevätlukukaudesta
Lue lisää Oulun kevätlukukaudesta.

Meillä opitaan taitoja, joita ei opeteta koulussa erillisenä oppiaineena mutta jotka luovat vankkaa pohjaa kaikelle oppimiselle ja kehittävät ajattelua. Vaikka emme tavoittelisikaan uraa ohjelmoijana, ohjelmointia harrastamalla voimme kehittää kykyämme abstraktoida, hahmottaa ratkaisumalleja tai pilkkoa ongelmia. Nämä taidot auttavat meitä missä tahansa elämässä eteentulevassa tilanteessa. Samalla opitaan monipuolisesti tietokoneen, oheislaitteiden ja Internetin käyttöä käytännössä ja kehitetään digilukukykyä.Kevätohjelmamme tarjoaa lapsille monipuolisesti perusteita ja hauskoja ohjelmointiympäristöjä, teineille mahdollisuuden kehittää ohjelmointitaitojaan pidemmälle ja aikuisille helpon tavan tutustua ohjelmointiin.

Anna lahjaksi tulevaisuuden taitoja!

Verkkokaupassamme on tarjolla kurssien lisäksi myös lahjakortteja, joilla voi ostaa koko lukukauden kestävän kurssin tai yhden jakson kurssista. Ostoksen jälkeen otamme yhteyttä ja autamme tarvittaessa valitsemaan sopivan kurssin tai jakson.


 


Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save