CodeMatch – kohtaamispaikka osaajille ja yrityksille

Järjestämme yhdessä yhteistyökumppanimme Buutti Oy:n kanssa CodeMatch-koulutuksia, joissa työntekijöitä rekrytoivat yritykset sekä alan osaajat ja opiskelijat pääsevät kohtaamaan.

Koulutukset kestävät 2-3 päivää ja on avoin kaikille IT-alan opiskelijoille, harrastajille ja ammattilaisille. Koulutuksen jälkeen suosittelemme osallistujien joukosta yritysasiakkaillemme työntekijäkandidaatteja, jotka asiakasfirmat voivat halutessaan rekrytoida töihin. Koulutusten kohderyhmämme ovat erityisesti nuoret lahjakkaat ohjelmistoalan osaajat ja hyödynnämme heistä lupaavimpien etsimisessä vahvoja yliopisto- ja ammattikorkeakouluverkostojamme.

Kunkin koulutuksen aiheen määrittelee asiakasyritys. Pystymme toteuttamaan koulutuksia hyvin laajasta aihevalikoimasta, johon lukeutuvat C++, React, Android, funktionaalinen ohjelmointi, Django, big data ja Amazon-pilvipalvelut. Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti asiakkaidemme pyyntöjen ja toivomusten pohjalta.

CodeMatch-koulutuksessa kaikki voittavat: osallistujat saavat ilmaista täydennyskoulutusta ja yritykset osaavia työntekijöitä!

Tyytyväisiä yritysasiakkaitamme ovat mm. Fingersoft ja Piimega.

Kysy lisää:
Miikka Salmi