Helsingin kevät 2018

Kurssit
Kaikki kevään kurssimme on jaettu kolmeen jaksoon, joista jokainen muodostaa itsenäisen 4 tai 5 viikon jakson. Voit ostaa joko koko lukukauden kurssin (13 viikkoa) tai valitsemasi 4-5 viikon jakson. Jokaisella jaksolla on omat oppisisällöt eikä niille osallistumiseen vaadita kurssin edellisten jaksojen oppisisältöjen osaamista. Toisaalta joka jaksoilla opitaan uutta, joten kurssin edetessä mielenkiinto pysyy yllä vanhoillakin oppilailla.

Skidi jatkuu omalla tutulla paikallaan keskiviikkoisin klo 17.15 – 18.15. Startti on puolestaan siirretty keskiviikkoon klo 16.00 – 17.00. Kursseille ovat tervetulleita jatkamaan syksyn oppilaat sekä myös uudet tulokkaat. Kevään opetussisällöt on suunniteltu siten, että sekä aloittelijat että syksyn jo harrastaneet voivat osallistua samoille kursseille.

Tiistain ja keskiviikon Monsteri-tuntien tilalla alkaa uusi kurssi Pelintekijä, missä opitaan pelejä tutkiessa ja toteutettaessa käytännön koodausta erilaisissa ympäristöissä, systeemistä ajattelua, digitaalisen median lukutaitoa, yhteistyötaitoja ja tarinankerrontaa. Pelintekijä-kurssilla voivat jatkaa syksyn Monsteri-kurssien osallistujat sekä uudet 10-14 vuotiaat.

Tarkemmat kurssikuvaukset ja verkkokauppa.

Missä
Pikku-Huopalahdessa osoitteessa Paciuksenkaari 17.

Aikataulut
Opetus Helsingissä alkaa viikolla 5 eli maanantaina 29.1.2018 alkavalla viikolla. Kevätlukukausi sisältää 13 oppituntia.  Talvilomaviikolla 19.2 – 23.2.2018, vappuna 30.4 – 1.5. ja helatorstaina opetusta ei ole.

Hinta
Koko kevään kurssin hinta on 249 e (sis. ALV). Hinta sisältää 13 x 1h opetuksen, tarvittavat laitteet, ohjelmistot ja nettiyhteydet. Kaikki kurssimme ovat nyt ostettavissa verkkokaupastamme. Kurssit koostuvat kolmesta jaksosta ja jokaisen jakson hinta on 85 e (sis. ALV). Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu verkkokauppaostoksen yhteydessä.

Lisätietoja: info@codeschoolfinland.fi