Helsingin kevät 2018

Pelintekijä (suositusikä 10 – 14v)
Pelejä tutkiessa ja toteutettaessa opitaan koodausta, systeemistä ajattelua, digitaalisen median lukutaitoa ja tarinankerrontaa.

Webohjelmointi (suositusikä 12v-)

Startti (suositusikä 12v-)
Ohjelmoidaan robotteja, rakennetaan webbisivu ja tutustutaan Python-kieleen.

Skidi (suositusikä 7-9v ja oma aikuinen mukaan)
Opitaan ja harjoitellaan tietokoneiden käsittelyä ja ohjelmoinnin perusrakenteita hauskoissa ja helpoissa ohjelmointiympäristöissä.

3D-peliohjelmointi (suositusikä 10-14v)
Peliohjelmointia pelistudioidenkin käyttämällä Unity-pelimoottorilla ja skriptausta C#-kielellä.

Tarkemmat kurssikuvaukset ja verkkokauppa

Kurssit
Kaikki kevään kurssimme on jaettu kolmeen jaksoon, joista jokainen muodostaa itsenäisen 4 tai 5 viikon jakson. Voit ostaa joko koko lukukauden kurssin (13 viikkoa) tai valitsemasi 4-5 viikon jakson. Jokaisella jaksolla on omat oppisisällöt eikä niille osallistumiseen vaadita kurssin edellisten jaksojen oppisisältöjen osaamista. Toisaalta joka jaksoilla opitaan uutta, joten kurssin edetessä mielenkiinto pysyy yllä vanhoillakin oppilailla.

Skidi jatkuu omalla tutulla paikallaan keskiviikkoisin klo 17.15 – 18.15 ja lisäksi aloitamme uuden Skidi-ryhmän lauantaisin klo 13.00 – 14.00. Startti on puolestaan siirretty keskiviikkoon klo 16.00 – 17.00. Kursseille ovat tervetulleita jatkamaan syksyn oppilaat sekä myös uudet tulokkaat. Kevään opetussisällöt on suunniteltu siten, että sekä aloittelijat että syksyn jo harrastaneet voivat osallistua samoille kursseille.

Tiistain ja keskiviikon Monsteri-tuntien tilalla alkaa uusi kurssi Pelintekijä, missä opitaan pelejä tutkiessa ja toteutettaessa käytännön koodausta erilaisissa ympäristöissä, systeemistä ajattelua, digitaalisen median lukutaitoa, yhteistyötaitoja ja tarinankerrontaa. Pelintekijä-kurssilla voivat jatkaa syksyn Monsteri-kurssien osallistujat sekä uudet 10-14 vuotiaat.

Meillä alkaa myös uutuuskurssi nimeltä 3D-peliohjelmoinnin alkeiskurssi. Siellä opettelemme peliohjelmointia useiden isojen pelistudioidenkin käyttämällä Unity-pelimottoorilla. Käymme laajasti läpi pelimoottorin ominaisuuksia aina alkeista, kuten objektien luomisesta ja muuntelusta, edistyneempiin tekniikoihin, kuten raycasting-tekniikkaan ja nettimoninpelin toteuttamiseen. Kurssi pidetään klo 14.15 – 15.15 lauantaisin.

Tarkemmat kurssikuvaukset ja verkkokauppa.

Kurssit voi ostaa verkkokaupastamme tai vaihtoehtoisesti ilmoittautumislomakkeella voi valita laskutusvaihtoehdon, jolloin lähetämme laskun ennen kurssin alkamista.

Ilmoittautumislomake

Missä
Pikku-Huopalahdessa osoitteessa Paciuksenkaari 17.

Aikataulut
Opetus Helsingissä alkaa viikolla 5 eli maanantaina 29.1.2018 alkavalla viikolla. Kevätlukukausi sisältää 13 oppituntia.  Talvilomaviikolla 19.2 – 23.2.2018, vappuna 30.4 – 1.5. ja helatorstaina opetusta ei ole.

Hinta
Koko kevään kurssin hinta on 249 e (sis. ALV). Hinta sisältää 13 x 1h opetuksen, tarvittavat laitteet, ohjelmistot ja nettiyhteydet. Kaikki kurssimme ovat nyt ostettavissa verkkokaupastamme. Kurssit koostuvat kolmesta jaksosta ja jokaisen jakson hinta on 85 e (sis. ALV). Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu verkkokauppaostoksen yhteydessä.

Lisätietoja: info@codeschoolfinland.fi