Koulutusta

Suomen koodikoulu järjestää ohjelmoinnin koulutusta aloittelijoista ammattilaisiin. Asiakkaisiimme kuuluun muun muassa videopeliyritys Fingersoft.

Elokuu on Oulussa koodikuukausi!

Järjestämme Oulussa elokuussa neljänä viikonloppuna kahden päivän mittaisia aikuisten intensiivikursseja niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin ohjelmoijille Tervetuloa oppimaan koodausta alan ammattilaisten ohjaamana!

Ilmoittautumaan pääset täältä!

Koodaamisen alkeet (5.-6.8.)

Etkö ole ennen ohjelmoinut mutta haluaisit tutustua aiheeseen? Siinä tapauksessa tämä kurssi on juuri sinua varten! Johdatamme sinut lempeästi ja viihdyttävästi ohjelmoinnin maailmaan aloittaen visuaalisella Touch Develop -ympäristöllä ja tutustumalla sen jälkeen Python-ohjelmointikieleen. Tämän kurssin jälkeen kaikki koodauksen ihmeet ovat sinulle avoinna!

C++:n perusteet (12.-13.8.)

Oletko aina pohtinut, millaista olisi koodata C++:lla, muttet ole koskaan rohjennut uppoontua kielen saloihin? Ei hätää! Suomen koodikoulun kanssa pääset syventymään asiantuntevan opastuksen kera tähän C:n jälkeläiseen sekä ihmettelemään dynaamista muistinhallintaa, templaatteja ja smart pointtereita. Käymme ensin läpi kielen perusteet yksinkertaisten harjoitusten kautta ja lopuksi ohjelmoimme itsenäisesti Hill Climb Racing -kloonin! Tuntemus jostain aiemmasta C-tyylisestä ohjelmointikielestä on suotavaa.

Olemme pitäneet koulutuksen aiemmin muun muassa Fingersoftin työntekijöille.

Johdatus web-ohjelmointiin (19.- 20.8.)

HTML, CSS, JavaScript, Django, AngularJS, PostgreSQL… Ota nämä teknologiat haltuun Suomen koodikoulun web-ohjelmointikurssilla! Perehdymme yhdessä tarpeellisiin työkaluihin niin web-sivujen backendin kuin frontendinkin toteuttamiseksi. Käymme läpi jokaisen työkalun tarkoituksen ja käytännöt konkreettisen projektin kautta. Tuntemus joko HTML-sivujen tekemisestä tai jostakin aiemmasta ohjelmointikielestä on kurssille suotavaa.

Scala ja funktionaalinen ohjelmointi (26.- 27.8.)

Mitä se funktionaalinen ohjelmointi oikein on ja miksi sitä niin kovasti hehkutetaan? Tule ottamaan siitä selvää funktionaalisen ohjelmoinnin kurssillemme! Kahden päivän aikana käymme läpi funktionaalisen ohjelmointiparadigman ja Scala-ohjelmointikielen perusteet sekä sovellamme niitä oikean elämän pienimuotoiseen ohjelmistoprojektiin. Tuntemus jostakin aiemmasta ohjelmointikielestä on kurssille suotavaa.

Osallistujia mahtuu kullekin kurssille 16. Kurssit pidetään lauantaista sunnuntaihin molempina päivinä klo 10-16 Oulun Pelikampuksella osoitteessa Rantakatu 3. Mukaan ei tarvita omia laitteita.

Kurssien hinta on 49,90 euroa per osallistuja. Kursseilla on voimassa 10 % opiskelija-alennus!

Tilauksesta

Järjestämme tilauksesta koulutusta opettajille ja yrityksille, kysy tarjous myös räätälöidyistä koulutuspäivistä tai -kokonaisuuksista!

Tarjoamme valmiita koulutuspaketteja, joita voidaan pitää Oulussa Pelikampuksella osoitteessa Rantakatu 3 tai asiakkaan tiloissa. Valmiit koulutuspaketit ovat 6 viikon ja 24 oppitunnin mittaisia kokonaisuuksia.

Kurssien hinta on vain 170€/oppilas (alv 0%). Jokainen kurssi sisältää tyypillisesti verkko-, etä- ja lähiopetusta. Minimiryhmäkoko 12, maksimi 16. Asiakkaan tiloissa järjestettynä hintaan lisätään matkakulut. Jokainen opiskelija, joka suorittaa kurssin loppuun, saa käyttöönsä ylläpitämämme suljetun verkkofoorumin, jossa vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24/7, nopeasti ja laadukkaasti.

Opettajille

Koodaamisen perusteet, 24 oppituntia

Kurssi käy läpi perusteellisesti ja hellästi ohjelmoinnin peruskäsitteet. Tämän koulutuksen jälkeen opettajalla on valmiudet opettaa ohjelmointia uuden OPSin mukaisesti. Soveltuu sekä luokan- että aineenopettajille. Sisältää ajantasalla olevan yleiskatsauksen käytössä oleviin verkkoresursseihin. Kurssin suorittaneet opettajat pääsevät suljettuun verkkofoorumiimme, jossa takuuvastaamme koodausaiheisiin kysymyksiin. Lisätiedot Miikka Salmi/0408673937 tai Jani Vallirinne/0451248795

Digitutoroinnin kurssi, 24 oppituntia