Kouluille

Suomen Koodikoulu järjestää tilauksesta koulutusta opettajille ja yrityksille Oulussa ja pääkaupunkiseudulla. Kysy tarjous räätälöidyistä koulutuspäivistä tai -kokonaisuuksista. 


Esimerkkejä koulujen vesopäivään sopivista koulutuspaketeistamme:

Puolikas vesopäivä 

Puolikkaalle koulutuspäivälle tarjoamme johdatuksen ohjelmointiin ja ohjelmoinnin opetukseen visuaalisessa Touch Develop -verkkoympäristössä. Koulutuksen aikana opimme ohjelmoinnin peruskäsitteet ja välttämättömät taidot opetussuunnitelman mukaiseen koodauksen opettamiseen.

Puolikas vesopäivä / Ohjelmointiprojekteja suositulla BBC micro:bit -laitteella

Voittoa tavoittelemattoman micro:bit-säätiön korttitietokoneella pääsee hauskasti ja käytännönläheisesti koodauksessa alkuun. Opimme periaatteet, tutustumme laitteen mahdollisuuksiin ja toteutamme itse hauskan käytännön projektin.

Kokonainen vesopäivä / Johdatus ohjelmoinnin opetukseen eri ympäristöissä 

Algoritmisen ajattelun perusteet sekä tutustuminen visuaalisiin ympäristöihin mm. Scratch, TouchDevelop ja Python-ohjelmointikieli. Luomme myös laajemman katsauksen ohjelmoinnin hyödyntämiseen eri oppiaineiden, kuten matematiikan, fysiikan ja kuvataiteen, sekä ilmiöpohjaisen oppimisen tukena.


Esimerkkinä muusta koulutustarjonnasta:

TVT alkeet, 24 oppituntia

Opettajat, jotka tuntevat itsensä epävarmaksi uuden tekniikan kanssa, saavat tältä kurssilta tarpeellisen varmuuden kaikenlaisten laitteiden ja ohjelmien kanssa työskentelyyn. Kurssin jälkeen jokainen kurssin suorittanut opettaja saa käyttöönsä puolen vuoden ajaksi puhelin- ja sähköpostituen, jossa ongelmia ratkaistaan laadukkaasti.


 

Meiltä saa koulutuksessa tarvittavat koneet, laitteet ja ohjelmistot. Paketteihin voidaan sisällyttää erikseen sovittaessa esimerkiksi lounas/kahvitarjoilut sekä 10 micro:bit-laitteen paketti opetuksessa hyödynnettäväksi mukaan edulliseen tukkuhintaan.

Voimme järjestää koulutusta sekä kouluissa että Suomen Koodikoulun tiloissa. Oulussa toimitilamme sijaitsevat Pelikampuksella osoitteessa Rantakatu 3. Pääkaupunkiseudun koulutustila sijaitsee Pikku Huopalahdessa osoitteessa Paciuksenkaari 17.

 

Tiedustelut Oulussa: 045 124 8795 / Jani Vallirinne, jani@codeschoolfinland.fi

Tiedustelut pääkaupunkiseudulla: 044 355 7355 / Kaisu Pallaskallio, kaisu@codeschoolfinland.fi