Koulutusta

Suomen koodikoulu järjestää ohjelmoinnin koulutusta aloittelijoista ammattilaisiin. Asiakkaisiimme kuuluun muun muassa videopeliyritys Fingersoft.

Elokuu on Oulussa koodikuukausi!

Järjestämme Oulussa elokuussa neljänä viikonloppuna kahden päivän mittaisia aikuisten intensiivikursseja niin vasta-alkajille kuin kokeneillekin ohjelmoijille Tervetuloa oppimaan koodausta alan ammattilaisten ohjaamana!

Ilmoittautumaan pääset täältä!

Koodaamisen alkeet (5.-6.8.)

Etkö ole ennen ohjelmoinut mutta haluaisit tutustua aiheeseen? Siinä tapauksessa tämä kurssi on juuri sinua varten! Johdatamme sinut lempeästi ja viihdyttävästi ohjelmoinnin maailmaan aloittaen visuaalisella Touch Develop -ympäristöllä ja tutustumalla sen jälkeen Python-ohjelmointikieleen. Tämän kurssin jälkeen kaikki koodauksen ihmeet ovat sinulle avoinna!

C++:n perusteet (12.-13.8.)

Oletko aina pohtinut, millaista olisi koodata C++:lla, muttet ole koskaan rohjennut uppoontua kielen saloihin? Ei hätää! Suomen koodikoulun kanssa pääset syventymään asiantuntevan opastuksen kera tähän C:n jälkeläiseen sekä ihmettelemään dynaamista muistinhallintaa, templaatteja ja smart pointtereita. Käymme ensin läpi kielen perusteet yksinkertaisten harjoitusten kautta ja lopuksi ohjelmoimme itsenäisesti Hill Climb Racing -kloonin! Tuntemus jostain aiemmasta C-tyylisestä ohjelmointikielestä on suotavaa.

Olemme pitäneet koulutuksen aiemmin muun muassa Fingersoftin työntekijöille.

Johdatus web-ohjelmointiin (19.- 20.8.)

HTML, CSS, JavaScript, Django, AngularJS, PostgreSQL… Ota nämä teknologiat haltuun Suomen koodikoulun web-ohjelmointikurssilla! Perehdymme yhdessä tarpeellisiin työkaluihin niin web-sivujen backendin kuin frontendinkin toteuttamiseksi. Käymme läpi jokaisen työkalun tarkoituksen ja käytännöt konkreettisen projektin kautta. Tuntemus joko HTML-sivujen tekemisestä tai jostakin aiemmasta ohjelmointikielestä on kurssille suotavaa.

Scala ja funktionaalinen ohjelmointi (26.- 27.8.)

Mitä se funktionaalinen ohjelmointi oikein on ja miksi sitä niin kovasti hehkutetaan? Tule ottamaan siitä selvää funktionaalisen ohjelmoinnin kurssillemme! Kahden päivän aikana käymme läpi funktionaalisen ohjelmointiparadigman ja Scala-ohjelmointikielen perusteet sekä sovellamme niitä oikean elämän pienimuotoiseen ohjelmistoprojektiin. Tuntemus jostakin aiemmasta ohjelmointikielestä on kurssille suotavaa.

Osallistujia mahtuu kullekin kurssille 16. Kurssit pidetään lauantaista sunnuntaihin molempina päivinä klo 10-16 Oulun Pelikampuksella osoitteessa Rantakatu 3. Mukaan ei tarvita omia laitteita.

Kurssien hinta on 49,90 euroa per osallistuja. Kursseilla on voimassa 10 % opiskelija-alennus!

Tilauksesta

Järjestämme tilauksesta koulutusta opettajille ja yrityksille, kysy tarjous myös räätälöidyistä koulutuspäivistä tai -kokonaisuuksista!

Tarjoamme valmiita koulutuspaketteja, joita voidaan pitää Oulussa Pelikampuksella osoitteessa Rantakatu 3 tai asiakkaan tiloissa. Valmiit koulutuspaketit ovat 6 viikon ja 24 oppitunnin mittaisia kokonaisuuksia.

Kurssien hinta on vain 170€/oppilas (alv 0%). Jokainen kurssi sisältää tyypillisesti verkko-, etä- ja lähiopetusta. Minimiryhmäkoko 12, maksimi 16. Asiakkaan tiloissa järjestettynä hintaan lisätään matkakulut. Jokainen opiskelija, joka suorittaa kurssin loppuun, saa käyttöönsä ylläpitämämme suljetun verkkofoorumin, jossa vastaamme kaikkiin kysymyksiin 24/7, nopeasti ja laadukkaasti.

Opettajille

Koodaamisen perusteet, 24 oppituntia

Kurssi käy läpi perusteellisesti ja hellästi ohjelmoinnin peruskäsitteet. Tämän koulutuksen jälkeen opettajalla on valmiudet opettaa ohjelmointia uuden OPSin mukaisesti. Soveltuu sekä luokan- että aineenopettajille. Sisältää ajantasalla olevan yleiskatsauksen käytössä oleviin verkkoresursseihin. Kurssin suorittaneet opettajat pääsevät suljettuun verkkofoorumiimme, jossa takuuvastaamme koodausaiheisiin kysymyksiin. Lisätiedot Miikka Salmi/0408673937 tai Jani Vallirinne/0451248795

Digitutoroinnin kurssi, 24 oppituntia

OPH:n määritelmän mukaisen digitutorin perustaidot opetetaan järjestelmällisesti ja helposti omaksuttavassa muodossa. Kurssiin kuuluu myös henkilökohtainen sähköposti- ja puhelintuki jälkeenpäin puolen vuoden ajaksi, jolloin digitutorit voivat kysyä vinkkejä ja neuvoja. Lisäksi digitutorit saavat kahden vuoden ajaksi käyttöönsä suljetun verkkofoorumimme, jossa takuuvastaamme digitutoreiden kysymyksiin yhteisesti. Lisätiedot Miikka Salmi/0408673937 tai Jani Vallirinne/0451248795

TVT alkeet, 24 oppituntia

Opettajat, jotka tuntevat itsensä epävarmaksi uuden tekniikan kanssa, saavat tältä kurssilta tarpeellisen varmuuden kaikenlaisten laitteiden ja ohjelmien kanssa työskentelyyn. Kurssin jälkeen jokainen kurssin suorittanut opettaja saa käyttöönsä puolen vuoden ajaksi puhelin- ja sähköpostituen, jossa ongelmia ratkaistaan laadukkaasti. Lisätiedot Miikka Salmi/0408673937

Yrittäjyyskasvatuksen intensiiviviikko, 25 tuntia lähiopetusta viikon aikana

Koulutus järjestetään intensiivisenä lähiopetuksena, jossa on mukana yksi 5. tai 6. luokan oppilasryhmä (max 30 oppilasta). Luokanopettaja saa luokkaansa mukaansa 2 kouluttajaa, joiden johdolla koko luokka opiskelee käytännön harjoituksena kaiken digiajan yrityksen perustamisesta lopputuotteen markkinointiin ja myymiseen. Luokanopettaja pystyy saamillaan materiaaleilla ja käytännön koulutusviikon jälkeen toteuttamaan vastaavan yrittäjyyskasvatuksen viikon omatoimisesti. Mukaan koulutukseen mahtuu 2 muuta opettajaa, jotka saavat samalla saman koulutuksen. Koulutuksen hinta on 2980€ (alv 0%) + mahdolliset matka- ja majoituskulut. Hintaan sisältyy 3 kappaletta materiaalipaketteja, jollainen tarvitaan yrittäjyyskasvatusviikon toteuttamiseen. Lisätiedot Jani Vallirinne/0451248795