Koodileirit

Tänä syksynä Suomen koodikoulu järjestää syyslomalla koodileirin Oulussa.

Ilmoittaudu TÄSTÄ

Leirit sisältävät  15 tuntia koodausopetusta.  Opetussisältö on suunnattu aloittelijoille, joten aiempaa koodauskokemusta ei tarvita. Kaikilla leireillämme on vähintään kaksi kokenutta ohjaajaa, joista toinen auttaa vasta koodausta aloittelevia ja toinen pidemmällä olevia, joten leirit soveltuvat myös aiemmin koodausharjoituksia tehneille.

Syyslomaleiri kestää maanantaista perjantaihin ja on suunnattu 9–14-vuotiaille. Voit osallistua myös vain torstain ja perjantain kestävälle leirille! Ilmoita tästä ilmoittautumislomakkeen Muuta huomioitavaa kohdassa.

Koodileirin hinta on 230 euroa/oppilas. Hinta sisältää lounaan ja välipalan.

Oulussa leirit järjestetään Pelikampuksella osoitteessa Rantakatu 3, joka on yksi Suomen pelialan tärkeimpiä keskittymiä. Leirillä tulemme tekemään vierailuja Pelikampuksen muissa yrityksissä. Ulkoilemme myös päivittäin, ja esimerkiksi Ainolan puistoon on lyhyt kävelymatka. Oulussa koodileirin opettajina toimivat Maija Korpisaari ja Olli Repo.

Syyslomaleiri Oulussa 23.10 – 27.10.2017

Lue lisää leirien päiväohjelmasta täältä.

Lisätietoja info@codeshoolfinland.fi