Kesän koodileirit

Kesän koodileirit sopivat sekä koodausta aloitteleville että jo aiemmin koodauskursseille tai -leireille osallistuneille. Tänä kesänä koodausleirit järjestetään yhteistyössä Kodareiden kanssa ja leirien opetussisältöä onkin kehitetty entisestään.

Leirit sisältävät 15 tuntia koodausopetusta. Kodarit 1 -taso on suunnattu aloittelijoille, joten aiempaa koodauskokemusta ei tarvita. Kesäleireillä on paikalla vähintään kaksi kokenutta ohjaajaa, joista toinen auttaa vasta koodausta aloittelevia ja toinen pidemmällä olevia, joten leirit soveltuvat eri tasoisille koodareille.

Leireillä tehdään vierailuja Pelikampuksen muiden yritysten tiloihin. Ulkoilemme myös päivittäin, ja esimerkiksi Kiikelin rantaan on lyhyt kävelymatka.

Kesäleirit ovat viikon pituisia ja suunnattu 9–14-vuotiaille. Leiripäivän kesto on klo 9-16, mutta tarvittaessa leiriläinen voi saapua paikalle jo klo 8. Ilmoitathan aiemmasta aloitusajasta ilmoittautumislomakkeen Muuta huomioitavaa kohdassa.

Koodileirit pidetään Pelikampuksella, osoitteessa Rantakatu 3, 90100 Oulu.

Koodileirin hinta on 230 euroa/oppilas. Hintaan sisältyy lounas ja välipala.
Ilmoittaudu leireille tästä

Leirien ajankohdat:
• Leiri 1: Viikko 23, 5.-9.6.2017 (Leiri on täynnä, mutta voit ilmoittautua varapaikalle)
• Leiri 2: Viikko 24, 12.-16.6.2017 (Leiri on täynnä, mutta voit ilmoittautua varapaikalle)
• Leiri 3: Viikko 26, 26.-30.6.2017
• Leiri 4: Viikko 31, 31.7.-4.8.2017