Meistä

Suomen Koodikoulu on opettanut lapsille ja aikuisille algoritmista ajattelua ja ohjelmointia jo vuodesta 2014. Opetussisältömme on Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymä ja se vastaa uudessa opetussuunnitelmassa asetettuja vaatimuksia ohjelmoinnin opettamiselle. Oppimateriaalimme laatimiseen ovat osallistuneet sekä kasvatustieteen asiantuntijat että tietotekniikan ammattilaiset. Pitkän opetuskokemuksemme ansiosta oppimateriaalivalikoimamme on laaja ja laadukas.

Lasten ja nuorten opettamisen ohella opetamme myös opettajia opettamaan ohjelmointia. Uuden opetussuunnitelman mukaisesti ohjelmointi on sisällytetty peruskouluopetukseen vuodesta 2016 alkaen ja opettajat tarvitsevat lisäkoulutusta tähän tehtävään. Järjestämme opettajien koulutusta sekä kouluilla että toimitiloissamme. Lue lisää opettajien koulutuksesta täältä.

Joka vuosi opetamme sadottain opiskelijoita kursseillamme, työpajoissamme ja leireillämme. Lähiopetuksemme tapahtuu toimipisteissämme Oulun Pelikampuksella ja Helsingissä Pikku-Huopalahdessa, leikkipuistoissa ja kouluissa. Lisäksi tarjoamme etäopetusta laadukkaan videopuheluyhteyden kautta ulkomaille. Tällä hetkellä soittelemme viikoittain Etelä-Koreaan ja jatkossa myös Kamputseaan. Etäopetusta varten olemme muokanneet oppimateriaalimme soveltumaan kohdemaan oppilaiden kulttuuriin samalla kuitenkin säilyttäen laadukkaat suomalaiset opetusmetodit. Kaikessa opetuksessamme meillä on tavoitteena oppimisen lisäksi oppimisen ilo!

Suomen Koodikoulun opettajien esittely

Suomen Koodikoulu mediassa