Opettajien esittely

Jani Vallirinne

Koodauksen opettaja, lisäksi reksi ja vaksi
Olen tietotekniikan DI ja opettaja. Pidän kovasti lasten ja nuorten opettamisesta!

Kaisu Pallaskallio

Koodauksen opettaja ja Helsingin toimintojen vastaava
Olen koulutukseltani filosofian maisteri ja tehnyt pitkän kansainvälisen uran IT-alalla. Nyt opetan ohjelmointia, vedän kesäleirejä ja luotsaan Suomen Koodikoulun toimintaa. Vapaa-ajallani tykkään matkustella, liikkua ja hengailla perheen kanssa.

Jussi Koivisto

Jussi KoivistoKoodauksen ja robotiikan opettaja
Olen tuleva luokanopettaja Oulusta. Tietokoneet ja musiikki ovat lähellä sydäntäni ja siksi harrastankin kitaransoittoa, laulamista ja videopelejä.

Miikka Salmi

Miikka SalmiKoodauksen opettaja
Olen tietotekniikan DI ja toiminut useita vuosia opetusassistenttina ohjelmoinnin peruskursseilla Oulun yliopiston Tietotekniikan osastolla. Kehitän myös työkaluja ja opiskelumateriaaleja ohjelmoinnin verkko-opetukseen.

Henri Salmi

Koodauksen opettaja
Olen opiskellut kolme vuotta tietojenkäsittelytiedettä Oulun Yliopistossa. Opettaminen on aina ollut itselleni mieleistä työtä, joten vaihdoin pääineeni maantieteeseen, ja pyrin tällä hetkellä maantieteen aineenopettajaksi.

Sirkku Tahvanainen

Sirkku TahvanainenKoodauksen opettaja ja projektikoordinaattori
Olen koulutukseltani filosofian maisteri ja opetan tuntiopettajana Oulun yliopistossa mielen filosofiaa ja logiikkaa. Olen aktiivisesti mukana myös lasten filosofiajärjestö Filossa.

Heidi Vesterinen

Koodauksen opettaja
Olen opiskellut monipuolisesti tietojenkäsittelyä sekä kaupallisella että mediapuolella. Työurani olen tehnyt erilaisissa IT-alan tehtävissä mm. asiakastuessa, asiantuntijana ja kouluttajana. Tällä hetkellä opetan ohjelmointia ja vedän koodausleirejä. Vapaa-ajallani vietän paljon aikaa perheen kanssa, harrastan vapaaehtoistoimintaa, liikun, luen ja maalaan sekä piirrän.

Niklas Leppä

Koodauksen opettaja
Olen luokanopettajaopiskelija Helsingistä. Omat intohimoni ja kiinnostukseni kasvatuksen alalla liittyvät teknologian ja opetuksen mielekkääseen yhdistämiseen. Vapaa-aikani kuluu pelaten helsinkiläisessä jalkapalloseurassa ja muun liikunnan parissa.

Maija Korpisaari

Koodauksen opettaja

Olen koulutukseltani filosofian maisteri, maantiedon ja biologian aineenopettaja. Minulla on paljon opetuskokemusta lasten ja nuorten parista. Pidän koodausta tärkeänä tulevaisuuden taitona.

Save