Opettajien esittely

Jani Vallirinne
Jani Vallirinne
Koodauksen opettaja, lisäksi reksi ja vaksi.
Olen tietotekniikan DI ja opettaja. Pidän kovasti lasten ja nuorten opettamisesta!

Kaisu Pallaskallio
Koodauksen opettaja ja Helsingin toimintojen vastaava.
Olen koulutukseltani filosofian maisteri ja tehnyt pitkän kansainvälisen uran IT-alalla. Nyt opetan ohjelmointia, vedän kesäleirejä ja luotsaan Suomen Koodikoulun toimintaa. Vapaa-ajallani tykkään matkustella, liikkua ja hengailla perheen kanssa.
Jussi Koivisto
Jussi Koivisto
Koodauksen ja robotiikan opettaja.
Olen tuleva luokanopettaja Oulusta. Tietokoneet ja musiikki ovat lähellä sydäntäni ja siksi harrastankin kitaransoittoa, laulamista ja videopelejä.
Miikka Salmi
Miikka Salmi
Koodauksen opettaja.
Olen tietotekniikan DI ja toiminut useita vuosia opetusassistenttina ohjelmoinnin peruskursseilla Oulun yliopiston Tietotekniikan osastolla. Kehitän myös työkaluja ja opiskelumateriaaleja ohjelmoinnin verkko-opetukseen.
Sirkku Tahvanainen
Sirkku Tahvanainen
Koodauksen opettaja, projektikoordinaattori.
Olen koulutukseltani filosofian maisteri ja opetan tuntiopettajana Oulun yliopistossa mielen filosofiaa ja logiikkaa. Olen aktiivisesti mukana myös lasten filosofiajärjestö Filossa.

Heidi Vesterinen
Koodauksen opettaja.
Olen opiskellut monipuolisesti tietojenkäsittelyä sekä kaupallisella että mediapuolella. Työurani olen tehnyt erilaisissa IT-alan tehtävissä mm. asiakastuessa, asiantuntijana ja kouluttajana. Tällä hetkellä opetan ohjelmointia ja vedän koodausleirejä. Vapaa-ajallani vietän paljon aikaa perheen kanssa, harrastan vapaaehtoistoimintaa, liikun, luen ja maalaan sekä piirrän.

Save

Save

Save

Save

Kommentointi on suljettu, mutta paluuviitteet ja päivitysilmoitukset ovat avoinna.