Katse kohti tulevaisuuden oppimista Slushissa!

Ensi viikolla marraskuun pimeydessä tapahtuu erityinen energian ja innostuksen keskittyminen samaan paikkaan Helsingissä järjestettävässä Slushissa. Kyseessä on teknologia-alan ammattilaisille, startup-yrittäjille ja rahoittajille tarkoitettu tapahtuma, jota voisi kuvailla yhdistelmäksi konferenssia ja hyviä festareita. Tänä vuonna puheenvuoron pitää mm. Yhdysvaltojen entinen varapresidentti Al Gore, Wall Streetin yksi vaikutusvaltaisimmista naisista Sallie Krawcheck ja Slackin perustaja Cal Henderson. Kyseessä on kansainvälisesti tärkeä tapahtuma. Viime vuonna Slushissa oli 17500 osallistujaa yli 130 maasta.

Suomen Koodikoulu tuo oman energiansa paikalle Janin ja Kaisun muodossa. He ovat valmistautuneet tätä tilaisuutta varten koko syksyn xEdun mahtavien valmentajien ohjauksessa. Heidät löytää koulutusalan sovelluksiin erikoistuneelta XcitED demo alueelta torstaina 30.11. Paikalla siellä on tietysti myös Bobo! Tämä hauska robotti on uuden oppimissovelluksemme sankari, jonka suihkumoottorit johdattavat oppimisessa eteenpäin ja yhteen muiden ihmisten kanssa. Yhteistyön tekeminen ja aito kohtaaminen yhteistä päämäärää tavoiteltaessa on tärkeä osa sovellustamme.

Oletko joskus huolissasi lasten liiallisesta mobiililaitteiden tuijotuksesta? Silloin kannattaa tulla tapaamaan Boboa. Slushin liput on jo loppuunmyyty mutta jos olet onnekas lipunhaltija niin nähdään ensi viikolla! Muille tulee jatkossa varmasti lisää mahdollisuuksia tavata tämä hauska pikkukaveri!

Kommentointi on suljettu, mutta paluuviitteet ja päivitysilmoitukset ovat avoinna.