Kokeile koodausta Helsingissä

***KAIKKI TYÖPAJAT OVAT JO TÄYNNÄ!***

Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella numerosta 044 3557355.

Tule tutustumaan koodaukseen sekä uusiin toimitiloihimme Helsingin Pikku-Huopalahdessa!

Suomen Koodikoulussa opit koodaamaan pelejä, vaikkapa oman taskuhirviö- tai Minecraft-maailman. Koodaamalla kerrotaan myös tarinoita ja elämänkertoja, tehdään taidetta, musiikkia ja viihdettä sekä ohjelmoidaan laitteita ja luodaan lisättyjä todellisuuksia.
Meillä on kursseja sekä aloittelijoille että edistyneille koodareille lapsista aikuisiin. Koodausharrastus sopii kaikille!

Alaikäraja 5 vuotta ja yläikärajaa ei ole. Myös teinit ja aikuiset ovat siis tervetulleita uuden harrastuksen pariin. Lapset voivat osallistua oman aikuisen kanssa.

Paikka: Suomen Koodikoulu, Paciuksenkaari 17, 00270 Helsinki (Pikku-Huopalahti).

Työpajat:
klo 10-11 TÄYNNÄ
klo 11:30-12:30 TÄYNNÄ
klo 13-14 TÄYNNÄ
klo 14:30-15:30 TÄYNNÄ

Työpajat kestävät noin tunnin. Valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ilmoittautuessasi. Pyydämme että saavut ajoissa paikalle.

Ilmoittautuneille varaamme tietokoneen ja istumapaikan, muille on rajallinen määrä istumapaikkoja tarjolla.

Ilmoittaudu:

Varmista paikkasi ilmoittautumalla!

Lisätietoja saa numerosta 044 3557355.